Tortų aprašymai


1.
Šokoladinis tortas su morengu. Šokoladinis biskvitas, kremas šokolado ir grietinėlės, laistytas brendžiu. Morengas keptas su riešutais. Skanus.

***
Morenginis – baltas biskvitas su aguonomis, laistytas brendžiu, kremas karamelinis su griliažo gabaliukais, sluoksnis morengo, viršus plaktos grietinėlės su kiaušinio likeriu. Labai skanus, sodraus skonio.


***
3.
Ananasinis – baltas biskvitas, ananaso kremas su ananaso gabaliukais, kokoso beze ir plaktos grietinėlės kremas su kiaušinio likeriu. Purus, gaivus, minkštas ir drėgnas.

***
4.
Juodasis miškas – šokoladinis biskvitas laistytas konjaku, šokoladinio kremo sluoksnis, grietinėlės kremas su vyšniomis. Aromatingo sodraus skonio.

***
5.
Šokoladinė simfonija – biskvitas šokoladinis, purus laistytas skystu šokoladu, balto ir juodo šokolado kremai su plakta grietinėle. Ypatingai skanus, purus, gaivus, nėra labai saldus, primena ledų skonį.

***
6.
Snickersas – pirmas sluoksnis iš plaktos grietinėlės, antras – karamelės su rududu kremu. Biskvitas taip pat keptas su rududu, laistytas konjaku. Skonis – saldus, drėgnas ir minkštas, labai skanus.

***
7.
Rafaelo – baltas biskvitas, kremas su kokoso drožlėm ir kondensuotu pienu, dengtas pastiliažu, apatinis sluoksnis perteptas šviežių bruknių uogiene. Gaivaus skonio, purus, drėgnas.

***
8.
Jogurtinis – švelnaus, gaivaus skonio su drėgnu, puriu biskvitu. gaivus, labai skanus.

***

9.
Ledukas - kremas su maskarponės sūriu, kondensuotu pienu ir ananaso gabaliukais. Baltas biskvitas. Labai skanus, gaivus.

***

10.
Kavos tortas - šokoladinis biskvitas, laistytas kava. Pertepimai: karamelinis kremas su kava ir šokoladinis musas. Sodraus skonio, skanus ir labai sotus.

***
11.
Šventinis Egipto tortas - šokoladinis biskvitas, drėkintas skystu šokoladu su romu, ganašo sluoksnis su griliažu,  morenginis biskvitas su maltais riešutais. pertepimo sluoksniai: kiaušinio kremo ir grietinėlės su kiaušinių likeriu, gausiai barstyti griliažu ir riešutais. Drėgnas, purus, daug kremo, tirpstantis burnoje. Labai skanus.

Šventinis Egipto tortas be šokoladinio ganašo.

***

12.
Sidrinis pyragas. Trapios tešlos borteliai, sidro - pudingo kremas ir grietinėlės kremas su kriaušių likeriu. Labai skanus, gaivus.


***
13.
Karamelinis. Karameliniai biskvitai, karamelinis kremas su griliažo gabalėliais ir grietinėlės kremas su lazdynų riešutais. Skanus, sotus.

***


14.
Ekleras. Šokoladinis biskvitas, plikyti pyragėliai įdaryti juodojo šokolado kremu su vyšniomis. Balto šokolado kremas. Labai skanus, sotus.

***


15.
Šokoladinė svajonė. Šokoladinis biskvitas su džiovintais smulkintais vaisiais. Perteptas šokoladiniu kremu. Labai skanus, nepersaldus, drėgnas.